fbpx

Despre noi

Cine
suntem?

MyJobs este o agenție de recrutare a forței de muncă pentru piața Europeană

Lucrăm în parteneriat cu alte agenții acreditate Europene pentru a oferi servicii integrate ale forței de muncă.

La MyJobs, cu sediul în București, ne ocupăm de întreg procesul de recrutarea atât a muncitorilor calificați, precum și șefi sau manageri de echipă în principal pentru sectoarele industriale, IT, medical, horeca, agricultură și altele.

PROCES DE RECRUTARESectoare
de activitate

Recrutăm profesioniști pentru zona industrială: șantiere, construcții, platforme petroliere.

Angajații recrutati de MyJobs, au aceleași beneficii și avantaje ca cetățenii țărilor în care lucrează. Toate contribuțiile la stat sunt plătite conform contractului. Oferim condiții avantajoase de muncă la standarde internaționale pentru protecția muncii în diverse industrii:

 • Energie Eoliană
 • Alpinism utilitar
 • Construcții metalice
 • Petrochimie
 • Alimentară și farmaceutică
 • Construcții navale
 • Și altele
VEZI JOBURI ACTIVE

Certificări
și parteneri interaționali

Odată ce procesul de recrutare a fost încheiat, angajarea și asigurarea responsabilităților contractuale dintre angajat și angajator sunt preluate de partenerii noștri locali. Colaborăm cu unele dintre cele mai renumite agenții de plasare forțe de muncă de pe teritoriul Europei.

NBBU

Asociația Olandeză pentru Mediere și Agenții de Angajări Temporare (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen - NBBU). Ca membru al NBBU, agențiile partenere trebuie să se conformeze unor reguli stricte cu privire la salarizare, contribuții, siguranță și condiții de muncă.

VCU

Lista de verificare a siguranței și sănătății pentru Agențiile de Angajări Temporare (Veiligheids- en gezondheids Checklist Uitzendorganisaties). Partenerii noștri pun accentul pe siguranța și sănătatea angajaților, toate echipamentele de protecție sunt puse la dispoziția acestora.

SNA Sigla calității

Companiile care poartă sigla SNA pentru calitate sunt inspectate regulat dacă și-au îndeplinit obligațiile. Printre acestea menționăm: declararea și plata contribuțiilor precum și a taxelor pe profit, plata salariilor în conformitate cu reglementările legii salariului minim și a numărului minim obligatoriu de zile libere.

  Cauți un job în străinătate?
  Sudori, tubulatori, mecanici flanșă, zidari

  Suntem în permanentă căutare de profesioniști în inginerie și forță de muncă calificată.


  Te contactam noi