fbpx

Despre noi

Cine
suntem?

Cu sediul în București, MyJobs este o agenție de recrutare a forței de muncă specializată în piața românească si nu numai.

Colaborăm strâns cu agenții din întreaga lume, acreditate pentru a furniza servicii integrate legate de resurse umane. Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în recrutarea personalului, acoperind atât muncitori calificați, cât și necalificați, în industrii variate precum HoReCa, alimentară, auto, curățenie, îngrijire, producție, construcții, și altele.

Ofertăm nu doar servicii de recrutare, ci și soluții conexe, cum ar fi asistență în obținerea documentației necesare pentru angajare, susținerea angajaților în procesul de integrare, precum și medierea dialogului între companii și instituțiile din țara de origine a angajaților. La MyJobs, ne dorim să furnizăm servicii complete, inclusiv obținerea atestatelor profesionale, consultanță legislativă și dreptul muncii sau relocarea muncitorilor asiatici în României.

Ne specializăm în conectarea oamenilor de diferite naționalități, cum ar fi filipinezii, nepalezii, vietnamezii, cu companiile românești care au nevoie de forță de muncă serioasă și eficientă. MyJobs vine în sprijinul companiilor din România si nu numai pentru a rezolva deficitul forței de muncă, oferind echipe de muncitori competenți în diferite sectoare.

Agenția MyJobs identifică cu atenție nevoile clienților săi și oferă soluții personalizate bazate pe experiența sa vastă în domeniu. Indiferent dacă este vorba de muncitori din India, Sri Lanka, Indonezia, Filipine, Pakistan sau Bangladesh, MyJobs oferă consultanță constantă și se dedică mediind cu succes între companii și candidați.

PROCES DE RECRUTAREIndustrii

Recrutăm profesioniști pentru industriile:

  • Agroalimentara
  • HoReCa
  • Bone
  • Auto
  • Curatenie
  • Ingrijire
  • Reciclare
  • Productie
  • Constructii
  • Livrari
VEZI JOBURI ACTIVE

Certificări
și parteneri interaționali

Odată ce procesul de recrutare a fost încheiat, angajarea și asigurarea responsabilităților contractuale dintre angajat și angajator sunt preluate de partenerii noștri locali. Colaborăm cu unele dintre cele mai renumite agenții de plasare forțe de muncă de pe teritoriul Europei.

NBBU

Asociația Olandeză pentru Mediere și Agenții de Angajări Temporare (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen - NBBU). Ca membru al NBBU, agențiile partenere trebuie să se conformeze unor reguli stricte cu privire la salarizare, contribuții, siguranță și condiții de muncă.

VCU

Lista de verificare a siguranței și sănătății pentru Agențiile de Angajări Temporare (Veiligheids- en gezondheids Checklist Uitzendorganisaties). Partenerii noștri pun accentul pe siguranța și sănătatea angajaților, toate echipamentele de protecție sunt puse la dispoziția acestora.

SNA Sigla calității

Companiile care poartă sigla SNA pentru calitate sunt inspectate regulat dacă și-au îndeplinit obligațiile. Printre acestea menționăm: declararea și plata contribuțiilor precum și a taxelor pe profit, plata salariilor în conformitate cu reglementările legii salariului minim și a numărului minim obligatoriu de zile libere.