Despre

MyJobs

Cu sediul în București, MyJobs este o agenție de recrutare a forței de muncă specializată în piața românească si nu numai. Colaborăm strâns cu agenții din întreaga lume, acreditate pentru a furniza servicii integrate legate de resurse umane. Echipa noastră de specialiști are o vastă experiență în recrutarea personalului, acoperind atât muncitori calificați, cât și necalificați, în industrii variate precum HoReCa, alimentară, auto, curățenie, îngrijire, producție, construcții.

Ofertăm nu doar servicii de recrutare, ci și soluții conexe, cum ar fi asistență în obținerea documentației necesare pentru angajare, susținerea angajaților în procesul de integrare, precum și medierea dialogului între companii și instituțiile din țara de origine a angajaților. La MyJobs, ne dorim să furnizăm servicii complete, inclusiv obținerea atestatelor profesionale, consultanță legislativă și dreptul muncii sau relocarea muncitorilor asiatici în Romania.

Ne specializăm în conectarea oamenilor de diferite naționalități, cum ar fi filipinezii, nepalezii, vietnamezii, cu companiile românești care au nevoie de forță de muncă serioasă și eficientă. MyJobs vine în sprijinul companiilor din România si nu numai pentru a rezolva deficitul forței de muncă, oferind echipe de muncitori competenți în diferite sectoare.

Agenția MyJobs identifică cu atenție nevoile clienților săi și oferă soluții personalizate bazate pe experiența sa vastă în domeniu. Indiferent dacă este vorba de muncitori din India, Sri Lanka, Indonezia, Filipine, Pakistan sau Bangladesh, Turcia, Azerbaijan, Armenia, Georgia,  MyJobs oferă consultanță constantă și se dedică mediind cu succes între companii și candidați.

//myjobs.ro/wp-content/uploads/2017/06/person3.jpg

Servicii complete

de recrutare personal calificat din Asia

Asistență integrată

atât pentru angajator, cât și pentru angajat

Proces eficient

atât din punct de vedere al timpului, cât și al costului

Etapele Colaborării
Procesul nostru începe în momentul în care ne trimiți o cerere de colaborare prin platforma noastră online sau ne prin a ne contacta telefonic.
Un membru al echipei noastre te va contacta pentru a discuta detaliile colaborării și pentru a programa o întâlnire, fie online, fie față în față, la conveniența ta
În această etapă, ne dedicăm timp pentru a înțelege în profunzime contextul și așteptările tale. Vom analiza împreună obiectivele de business și vom contura o strategie personalizată de recrutare, asigurându-ne că fiecare acțiune planificată răspunde cerințelor specifice ale companiei tale.
Cu strategia bine definită, ne folosim de expertiza și resursele noastre pentru a identifica cei mai potriviți candidați pentru rolurile deschise în compania ta. Procesul nostru riguros de selecție garantează că doar candidații care corespund criteriilor stabilite vor fi prezentati pentru evaluare și interviu.