Bun venit pe MyJobs.ro (denumit în continuare "Noi", "Nostru", sau "MyJobs.ro"). Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse termenilor și condițiilor enumerate mai jos, precum și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile.

1. Acordul Utilizatorului

Prin accesarea și utilizarea acestui site, acceptați în mod automat și vă supuneți termenilor și condițiilor prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Descrierea Serviciilor

MyJobs.ro oferă servicii de recrutare și consultanță în resurse umane. Accesul la anumite servicii poate fi supus unor termeni și condiții adiționale.

3. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

4. Drepturi de Proprietate Intelectuală

Toate conținuturile acestui site, inclusiv dar fără a se limita la text, imagini, grafică, sunt proprietatea MyJobs.ro sau a partenerilor noștri și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și proprietatea intelectuală.

5. Confidențialitate

Informațiile cu caracter personal furnizate de utilizatori vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate disponibile pe site.

6. Responsabilitate

Utilizarea acestui site este pe propriul risc. MyJobs.ro nu poate fi făcut responsabil pentru orice pagube directe, indirecte sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.

7. Legislație Aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretate în conformitate cu legile României, fără a ține cont de conflictele de legi.

8. Contact

Pentru întrebări sau clarificări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected]

Acești termeni și condiții sunt un acord între utilizator și MyJobs.ro și reglementează utilizarea site-ului nostru. Utilizarea continuată a site-ului implică acceptarea acestor termeni și condiții.