Servicii imigrări

Oferim asistență dedicată în demersurile de imigrare!

Legislația specifică fiecărei țări și cerințele particulare privind documentația legală și permisele de ședere sau de muncă pot complica procesul de recrutare a muncitorilor străini. Pentru a răspunde acestei necesități, am creat un serviciu specializat pentru a sprijini procesul de imigrare.

Conștientizăm că navigarea prin aceste proceduri și adunarea documentelor necesare pot fi nu doar timp-consuming, dar și costisitoare. Prin urmare, beneficiind de expertiza unei echipe profesioniste, oferim un avantaj semnificativ atât angajatorilor români, cât și străinilor care doresc să lucreze în România.

Consultanță integrare cetățeni străini

Oferim asistență pentru o integrare armonioasă a angajaților străini!

Ne angajăm să facilităm o colaborare fructuoasă și satisfăcătoare între angajatorii din România și muncitorii internaționali. Serviciile noastre de consultanță sunt concepute pentru a asigura o tranziție fluidă și eficientă, începând de la selecția candidaților ideali până la îndeplinirea tuturor cerințelor legale pentru rezidență și angajare.

Echipa noastră intervine în facilitarea comunicării dintre angajator, angajat și autoritățile competente, oferind sprijin continuu ambelor părți pe durata întregului contract. Suntem aici să te susținem, indiferent de mărimea organizației sau sectorul de activitate.

Logistică și cazare muncitori

Oferim asistență pentru transport și cazare pentru muncitori!

Recrutarea de personal din Asia reprezintă un proces amplu care necesită timp indelungat și care adesea se extinde dincolo de simpla finalizare a documentației necesare. Aspectele logistice, precum transportul și cazarea angajaților, sunt esențiale și pot adăuga complexitate.

Pentru a optimiza procesul și a te scuti de griji, serviciul nostru de recrutare globală, Myjobs, vine în ajutorul tău cu soluții integrate. Vom determina împreună un buget pentru nevoile logistice și ne vom asuma responsabilitatea pentru coordonarea acestor aspecte, permitându-ți să te concentrezi pe alte priorități ale afacerii tale.