Industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele)

cunoscut și sub numele de bunuri de larg consum, se referă la produsele care sunt vândute rapid și la un pret relativ scăzut. Acest sector include o varietate largă de produse, cum ar fi alimente, băuturi, produse de îngrijire personală, cosmetice și alte bunuri de uz zilnic

Industria Bone

Timpul insuficient este o provocare constantă pentru mulți părinți contemporani, angajați în munci ce le ocupă numeroase ore și le limitează momentele petrecute cu copiii.

Industria auto

este un sector vast și dinamic care se ocupă cu dezvoltarea, producția, comercializarea și întreținerea vehiculelor motorizate. Industria auto este una dintre cele mai importante la nivel global, având un impact semnificativ asupra economiilor naționale și contribuind substantial la PIB-ul multor țări.

FMCG (Fast-Moving Consumer Goods)

cunoscut și sub numele de bunuri de larg consum, se referă la produsele care sunt vândute rapid și la un pret relativ scăzut. Acest sector include o varietate largă de produse, cum ar fi alimente, băuturi, produse de îngrijire personală, cosmetice și alte bunuri de uz zilnic.

Domeniul livrărilor

poate fi examinat din diverse perspective, inclusiv prin prisma unei agenții de recrutare care se focalizează pe forța de muncă asiatică si nu numai. Astfel ca, Myjobs juca un rol vital în identificarea, selectarea și plasarea personalului calificat în diferite poziții din sectorul logisticii și livrărilor.

Industria construcțiilor

este un sector vast și diversificat care se ocupă cu proiectarea, planificarea, coordonarea și construcția structurilor fizice, cum ar fi clădiri, drumuri, poduri, baraje și alte infrastructuri. Aceasta include diferite etape, de la concepție și design, până la construcție și întreținere.

Industria producției

este o ramură vitală a economiei, concentrată pe fabricarea și producerea de bunuri în masă. Aceasta cuprinde o varietate largă de sectoare, inclusiv manufacturarea bunurilor de consum, producția de mașini și echipamente, industria alimentară, industria chimică, producția de materiale de construcție, și multe altele.

Reciclarea

reprezintă procesul de colectare, prelucrare și transformare a materialelor reziduale în produse noi, contribuind astfel la conservarea resurselor naturale, reducerea poluării și susținerea sustenabilității mediului înconjurător.

Industria agroalimentară

este un domeniu de activitate complex și multifuncțional care se ocupă de producerea, prelucrarea și distribuția alimentelor destinate consumului uman.Acest sector începe de la activitățile agricole fundamentale, cum ar fi cultivarea plantelor și creșterea animalelor, și se extinde până la procesarea și prepararea alimentelor, ambalare, transport și comercializare.

Domeniul curățeniei

se referă la serviciile și activitățile care au ca scop menținerea și restabilirea ordinii și a igienei în diferite spații, fie ele rezidențiale, comerciale sau industriale.

Domeniul asistenței sau îngrijirii

se referă la serviciile oferite indivizilor care au nevoie de ajutor în realizarea activităților zilnice, fie din cauza vârstei înaintate, a unei boli, a unei dizabilități sau a altor condiții de sănătate