//myjobs.ro/wp-content/uploads/2017/09/Industria-Agroalimentara-scaled.jpg

Industria agroalimentară

este un domeniu de activitate complex și multifuncțional care se ocupă de producerea, prelucrarea și distribuția alimentelor destinate consumului uman. Acest sector începe de la activitățile agricole fundamentale, cum ar fi cultivarea plantelor și creșterea animalelor, și se extinde până la procesarea și prepararea alimentelor, ambalare, transport și comercializare.

 

Piața muncii din România se confruntă cu lipsuri în ceea ce privește anumite sectoare, făcând procesul de recrutare dificil și adesea, infructuos. În acest context, echipa noastră se dedică sprijinirii angajatorilor români, facilitând angajarea candidaților asiatici si nu numai, ce corespund cerințelor posturilor disponibile.

Muncitorii asiatici dar si cei din Turcia, Armenia, Azerbaijan, sau Georgia sunt recunoscuți și valorizați, în special în industria alimentară, datorită dedicării, pasiunii și implicării lor. Dacă afacerea ta necesită un brutar, patiser sau cofetar, considerarea unui astfel de candidat ar putea fi o decizie benefică.

 

Experiența noastră vastă în intermedieri de angajări ne-a demonstrat că lucrătorii din afara Uniunii Europene sunt, în general, dornici de muncă, responsabili și meticuloși.