//myjobs.ro/wp-content/uploads/2017/09/asistenta-si-ingrijire-scaled.jpg

Domeniul asistenței sau îngrijirii

se referă la serviciile oferite indivizilor care au nevoie de ajutor în realizarea activităților zilnice, fie din cauza vârstei înaintate, a unei boli, a unei dizabilități sau a altor condiții de sănătate. Asistența poate fi oferită în diferite contexte, cum ar fi acasă, în comunitate sau în instituții specializate, precum azile de bătrâni, spitale sau centre de îngrijire.

Domeniul asistenței sociale și îngrijirii persoanelor cu nevoi speciale, bolnave sau în etape avansate ale vieții, necesită o abordare meticuloasă și considerată în procesul de recrutare. Acesta implică o colaborare cu indivizi vulnerabili, ceea ce solicită un nivel înalt de empatie și profesionalism. În contextul local, angajatorii români tind să prefere personalul din Asia, Turcia, Armenia, Georgia sau Azerbaijan,  în mod particular femeile, datorită notorietății lor pentru compasiune, răbdare și competențele adecvate necesare în această sferă.

 

Dacă organizația ta dispune de o oportunitate de angajare în acest domeniu, sau dacă tu personal necesiți asistență, nu ezita să contactezi echipa noastră pentru suport în procesul de recrutare. Vom gestiona procedura de selecție cu maximă precauție și atenție, având conștiința sensibilității specifice acestui sector, asigurându-ne să colaborezi cu profesioniști dedicati și responsabili.